Draagt uw bedrijf de Vrienden van Philadelphia een warm hart toe?

Verschillende bedrijven ondersteunen ons. Voor bedrijven is dit de manier om maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid te tonen. Er zijn diverse mogelijkheden waarop u ons kunt ondersteunen:

Word bedrijfsvriend!

Voor € 750,00 per jaar bent u bedrijfsvriend. Uw bijdrage wordt elk jaar ingezet op een project naar uw keuze. Uw bedrijfslogo plaatsen we op de website.

Iets te vieren?

Organiseert u een opening, receptie, jubileum of (personeels)feest? Vraag uw relaties en medewerkers dan een donatie te doen aan de Vrienden van Philadelphia. Ook kunnen we één van onze projecten belichten op uw feest zodat de genodigden zien waar hun geld naar toe gaat.

Handen uit de mouwen

Wilt u met uw bedrijf in het kader van teambuilding de handen uit de mouwen steken voor een woon- of dagbestedingslocatie van Philadelphia? Dat kan! Laat uw maatschappelijk betrokkenheid zien en zet u in om samen een woon- of slaapkamers te sausen, het winter/zomer klaar maken van de tuinen of misschien wilt u met uw medewerkers een high tea voorbereiden voor onze cliënten. We staan graag open voor uw ideeën.


Inschrijven nieuwsbrief

Live op Facebook!